Vi presenterer Parajumpers

Posted by admin 16. Nov 2017 0 Comment(s)

 

Siden tilstrømningen av nye merker som kommer til Mainline Menswear for AW17 fortsetter, har vi en annen introduksjon til å lage - Parajumpers har offisielt kommet på nettet!


Parajumpere er designere av ekstremt innovativt yttertøy, med høyt teknologiske komponenter. Hver jakke / jakke er designet for å være funksjonell over alt annet.


Parajumpers jakke er laget av slitesterk nylon og har en avtagbar nedpolstret fôr og en pelsbeskyttet hette. Kragen festes med en krok som brukes i fallskjermhopping (derav navnet).


På forsiden av hver jakke ligger en stor, glidelås med flere lommer som inneholder ytterligere 3 lommer, designet for å bære tilbehør som ipod, mobiltelefoner, GPS-enheter etc.


HISTORIEN AV PARAJUMPERS
Parajumper-jakken ble skapt av Massimo Rossetti, en italiensk født designer. Han møtte en servicemann fra en elit amerikansk militær redningskorps som var kjent for ekstremt farlige redninger.


Den 210. redningsskvadronen, også kjent som Parajumpers, ble hans inspirasjon når den skapte denne jakken i 2005.


Den originale PJ-kolleksjonen besto av identiske jakker laget av ett stoff i fire farger for menn og kvinner. Disse første stilene var Gobi, Kodiak og Denali. Gobi har en toveis zip som åpnes øverst og nederst.


Den lyse gule kategorien fungerer som en nikk til Parajumpers, da gul er et signal for å finne en person i en vanskelig situasjon.


Mainline Menswear lager nå en rekke stilarter, fra Alvin Jacket til Sully Gilet. Ta en titt på serien og gjør deg klar for høsten / vinteren.

Leave a Comment