Men 2006 markerte også opprettelsen av Parajumpers.

Posted by admin 27. Nov 2017 0 Comment(s)

 

La oss spole tilbake til 2006: Google kjøper Youtube, Pluto er nå en "dvergplan", og en Freddo koster bare 10p (det var dagene.) Men 2006 markerte også opprettelsen av Parajumpers.

 

Intent om å designe høyt teknisk yttertøy, lanserte Massimo Rossetti den første samlingen som besto av bare en håndfull stiler. Fra denne ydmyke begynnelsen har Parajumpers utviklet seg fra bare et klærmerke til en helt livsform.

 

De som er kjent med den italienske designeren, vet at han finner inspirasjon på de mest usannsynlige steder, og Parajumpers er ikke annerledes. Det var et sjanse møte med et medlem av 210th Rescue Squadron i en gritty bar i Alaska som satte tannhjulene i bevegelse.

 

Den 210. redningsskvadronen (AKA: PJs eller Parajumpers) trener hardere enn noen annen militærkorps, forberedt på redning og gjenoppretting i de villeste, fjerneste hjørner av planeten. Skvadronen reiser over hele verden for å redde folk, og disse operasjonene går mest ubemerket av sivile.

 

Nemlig, disse heltene er definisjonen av mot og bruker sine ferdigheter og kunnskaper for å redde utallige liv. Med andre ord ble hele merkevaren inspirert av Parajumpers seg selv.

 

Så, da Rossetti trengte ideer, så han ikke lenger enn bildet av en Parajumper. Rossetti bestemte seg for å hylle Parajumpers og kombinert sin kjærlighet til eventyrlystne reise med sin kjærlighet til mote. Ved siden av Rossettis møte med en Parajumper hadde han også sett en ryggsekk på sine reiser, som i sine egne ord var han "gal" om. Konstruert fra nylon med flere glidelåser og kroker, påvirket denne ryggsekken maskinvaren som er synonymt med Parajumpers-merket.

 

Bruken av slik maskinvare revolusjonerte bildet av yttertøy. Rossetti beskrev selv Parajumpers som et ledende lys ved å blande mote med svært tekniske komponenter for å skape en ukonvensjonell stil.

 

Rossetti, sammen med samarbeidspartnere, har vellykket designet plagg som er både funksjonelle og flotte, som alltid tar sikte på å lage klær som er mer fasjonable enn militære. Fra begynnelsen var det klart at alle Parajumpers-elementer ble bygget for å vare og aldri skulle bli sesongmessige trendbiter.

 

All den unike maskinvaren er inspirert av søke- og redningselementer. Faktisk var en brannmanns jakke (som ifølge Rossetti var fantastisk, selv om den var komplisert) med en lomme som var stor nok til å holde en hjelm, inspirert av den store lastlommen og den store avtagbare metallkroken som ble funnet på de fleste Parajumpers jakker, og definerte merkevarens bildet, kommer fra en hurtigslippe parachutistkrok.

 

Videre er signaturgulfanen som finnes på krokene og glidelåsene designet for å fungere som et signal, slik at du kan finne jakken din, uansett hvilken vanskelig situasjon du måtte være i. Det er unikt, men praktiske funksjoner som disse som setter Parajumpers fra hverandre fra andre merker fra yttertøy.

 

Siden 2006 har Parajumpers utvidet til å inkludere strikkevarer, fra mannskapshoppere til fulle zip-hoodies. Noen stiler inneholder også funksjoner som vanligvis finnes på jakker som quiltede paneler. Imidlertid ble strikkekolleksjonen inspirert av plagg Rossetti funnet i Canada og Alaska, som var tunge til det punktet de var nesten ubøyelige.

 

Så gjorde Rossetti hoppere som er liknende, men til slutt mykere, klær som er mer komfortable og mer behagelig å berøre.

 

Parajumpers beundring av den 210. redningsskvadronen er like uværlig som den var i 2006, og merkevaren er fortsatt forpliktet til å produsere funksjonelle, men moderiktige klær. Det er et sant testament til Rosettis etos som person og designer, best demonstrert gjennom det virkelige Parajumpers mottoet og merkets slagord: At andre kan leve.

Leave a Comment