Parajumpere vokser til doble figurer og gir en + 20% i 2017

Posted by admin 27. Dec 2017 0 Comment(s)
 
Ape & Partners, av Segusino selskaper (TV), som er leder av yttertøy Parajumpers dame merkevare, endte 2016 med en salgsvekst på 15% fra året før, og forventer å spille inn en ytterligere økning på + 20% i 2017.
 
Opererer i mer enn 30 land med et nettverk av agenter og distributører, teller Parajumpers blant sine kjernemarkeder Tyskland og Frankrike, samt å ha gjort gode utviklingen i Nederland, Sveits og Storbritannia. Italia også registrert god vekst, med over 130 butikker og 11.000 plagg som selges i høst / vintersesongen, men forventes de viktigste endringene fra oversjøiske markeder, særlig i USA og Canada, der selskapet er fokus .
 
Parajumpers fortsetter også satsingen for å bekjempe piratkopiering, med strenge kontroller siden de skikker og fremme bærekraft i klær industrien, med særlig vekt på bruk av pels: merket den bruker Finnraccoon kvinne på modeller og Nordamerikanske Coyote i menns modeller fordi bruken av pelsen av disse dyrene er underlagt et strengt kontrollregime.
 
Stilen av merkevaren ledes av Massimo Rossetti, som kan regne med et kreativt team med personligheter som den japanske designeren Yoshinori Ono, den italienske og ungarske Agnes Jonathan Malagodi Kemeny, i en blanding av talenter og erfaringer fra ulike land som gir livet til originale kapselsamlinger.
 
For vår / sommer 2018 presenterer Parajumpers åtte nye kapselsamlinger for ham og henne. "All Weather" -modellene er designet for å garantere maksimal regntett funksjonalitet, med trelags stoff, i teknisk og vannavstøtende polyester. Yoshinori Ono, designer gjesteParaJumpers nå i mange sesonger, introduserer tre nye modeller av linjen "Kegen" både for ham og for henne, en kort jakke, et felt jakke med fire lommer og en lang parkas, laget av et lett poplin laminat og vannavstøtende i polyester og nylon.
 
Designeren Agnes Kemeny, for andre sesong følgende gjesteParaJumpers, skapt for det splitter kapsler "Flyshape": tre nye former, særlig kvinner, poplin lett polyester for litt overdimensjonerte volumer. Atelier av PJS teamet utviklet for denne sesongen kapslene "Springliner" med tre friske og idrett lougewear stykker i en bomullsklut og nylon myk, men slitesterk Oxford, med en vannavvisende behandling.
 
Sømmene til rumble gi en moderne vri på familien "Oregon": to modeller for ham, en bomber jakke og en blazer, og tre for henne, laget av et lett poplin, raffinerte bomull garn. Den "fritid" kapsel har tre tilfeldige jakker for ham og henne, forsterket av den vintage utseende, men moderne data fra hodet vasking behandling.
 
Den "Masterpiece" linje utvikler seg, takket være en innovativ laminert to-lags stoff i myke mikro reps: komfortabel og funksjonell, er denne serien av fire modeller for ham foret med et mykt bomullsstoff og polyester jersey. Full samlingen med en sofistikert touch, serien "Special Edition" består av tre forseggjorte jakker for ham og henne, forsterket av en kombinasjon av ulike materialer av høy kvalitet, som for eksempel polyester twill med vokset lammeskinn.

Leave a Comment