Merke Spotlight: Parajumpers

Posted by admin 05. Dec 2017 0 Comment(s)

 

Parajumpers designer Massimo Rossetti har vellykket bygget en av verdens ledende yttertøy merkevarer. Den første samlingen fra Parajumpers hadde kun 3 plagg hver for menn og kvinner, og merkevaren fortsetter å lykkes med en håndfull immaculately designet stykker.

 

I et tapet intervju gir Rossetti et glimt inn i hans kreative sinn. Denne spennende designeren finner inspirasjon i tilsynelatende mest usannsynlige steder. Den store lommen som ble funnet på mange PJs stiler, ble inspirert av en forskningsreise til Alaska; Rossetti så en brannmanns jakke som hadde en lomme stor nok til å passe en hjelm. Denne nye og forskjellige designen er en av mange som setter Parajumpers fra hverandre.

 

Den ultimate form for inspirasjon til Rossetti kom fra et tilfeldig møte med en Parajumper. Parajumpere er en liten gruppe mennesker som trener to ganger så hardt som Navy Seals, men de er opplært for å redde og ikke drepe. Disse heltene griper over hele verden og har vært på tusenvis av operasjoner som er ukjente for de fleste. Da Rossetti ble bedt om å fremskaffe nye ideer, er det klart at han ikke behøvde å se lenger enn bildet av en Parajumper. Rossettis design er i stor grad påvirket av en ryggsekk med nylon, glidelåser og kroker, og nå er alle PJs stiler fulle av slik maskinvare. Signaturkroken på alle jakker kommer fra en hurtigutløsende parachutistkrok, som har bidratt til opprettelsen av Parajumpers-bildet.

 

Den originale PJs samlingen besto av identisk parajumpers jakke laget av ett stoff i fire farger for menn og kvinner. Disse første stilene var Gobi, Kodiak og Denali. Gobi har en toveis zip som åpnes øverst og nederst. Den lyse gule kategorien fungerer som en nikk til Parajumpers, da gul er et signal for å finne en person i en vanskelig situasjon. Jakken inneholder også en iPod-lomme, mobiltelefonlomme og lastlomme for hva bæreren ønsker å lagre. Menns og kvinners stiler er nesten identiske, med unntak av et avtagbart interiør i menns jakke.

 

I Rossettis egne ord; "Vi er et ledende lys." Parajumpers har vist seg å være et innovativt og funksjonelt merke, og vi kan ikke vente på å se hvilke nye design Rossetti har på seg. Vi foreslår sterkt å se på videoklippet nedenfor, der Rossetti beskriver denne merkehistorikken i sine egne ord, og fortsett å bla for å bla gjennom PJs-stilene som Sporting Life har å tilby.

Leave a Comment